Spitalul Municipal Băilești

Spitalul Municipal Băilești cu oameni alături de noi… Așa sună sloganul spitalului din Băilești. Nici nu știam că au un site pe internet, chiar este oficial. Îl puteți găsi la adresa: http://www.spitalbailesti.ro/

Spitalul Municipal Băileşti se află la o distanţă de 70 km de Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova. Populaţia deservită de unitatea noastră este de aproximativ 56.000 de locuitori iar cel mai îndepărtat punct deservit de spitalul nostru este la distanţa de 50 km.

Numărul mediu de cazuri prezentate în urgenţă este de 30 pe zi.

Spitalul dispune de ambulatoriu de specialitate, laborator de analize medicale şi laborator de imagistică care lucrează în două ture asigurându-se accesul la aceste investigaţii pe parcursul a 24 ore şi prin chemări de la domiciliu pentru radiologie şi imagistică, iar la laboratorul de analize medicale până la orele 22 inclusiv sâmbăta şi duminica.

De asemenea, în camera de gardă există şi alte posibilităţi de investigaţii paraclinice deoarece în camera de gardă există: ecograf, electrocardiografe, aspirator chirurgical, videorectoscop, electrocauter, monitor de supravegheat funcţii vitale, defibrilator, injectomate, tensiometru cu manometru, pulsoximetru, oftalmoscop, oxigeneratoare cu butelii portabile. Pentru a vedea în detaliu dotările spitalului faceți clik aici.

Accesul în unitate se face din str. Dimitrie Bolintineanu nr. 2, cu autoturismul sau pietonal.

 

Lasă un răspuns