Tânăr din Băileşti, reţinut după ce a furat o geantă cu bani şi documente

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Băileşti, judeţul Dolj, a fost reţinut pentru 24 de ore după ce, sâmbătă după-amiază, a intrat într-o locuinţă din localitate şi a furat o geantă cu bani şi documente.

Polițiștii din Băilești au fost sesizați de o femeie, de 66 de ani, cu privire la faptul că a surprins o persoană necunoscută în casa unor rude, din localitate. Oamenii legii deplasați la fața locului au stabilit că, un tânăr de 22 de ani, din municipiul Băilești, ar fi pătruns într-o locuință din localitate, de unde ar fi sustras o geantă în care se aflau bani și documente, potrivit IPJ Dolj.

Bunurile sustrase au fost recuperate și restituite persoanei vătămate

Hoţul a fost văzut de un bărbat, de 44 de ani, nepotul persoanei vătămate, iar, pentru a-și asigura scăparea, tânărul l-a lovit pe bărbat, fiind în cele din urmă imobilizat. Acesta a fost condus la audieri, bunurile sustrase fiind recuperate și restituite persoanei vătămate.

„În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat, polițiști din cadrul Poliției Municipiul Băilești l-au reținut pe tânăr, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj. În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Băilești în vederea luării unei măsuri preventive“, au recizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Lasă un răspuns