Tânăr din Băilești, reținut pentru mai multe furturi comise în municipiu

Un tânăr, în vârstă de 19 ani, din municipiul Băileşti, a fost reținut de către polițiștii doljeni, fiind acuzat de comiterea a șase infracțiuni de furt.

Acesta este bănuit că în perioada octombrie 2022 – martie 2023, ar fi sustras scule, unelte şi telefoane mobile aparținând unor persoane din municipiul Băileşti.

„În urma cercetărilor efectuate, în cursul zilei de 20 martie, tânărul a fost depistat de poliţişti, acesta sustrăgânduse cercetărilor, fiind recuperate aproximativ 80% din bunurile sustrase, care au fost restituite persoanelor vătămate.

În baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat (şase acte materiale), fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cristian Grigorescu.

Astăzi, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Băileşti în vederea luării unei măsuri preventive.

1 Response

  1. InstaPress spune:

    Este deplorabil cum furturile inca mai persista in comunitate, iar tanarul este responsabil pentru actiunile sale. Totusi, speram ca va fi un caz de natura educationala in care sa-l poata indrepta pe calea cea buna si sa se poata descurca mai bine in viitor.

Lasă un răspuns