Tânăr din Băileşti, reținut pentru tentativă la omor

În noaptea de 13/14 iunie, ora 01.55, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Băileşti au fost sesizaţi de un bărbat, de 46 de ani, din municipiul Băileşti, cu privire la faptul că fiul său, în vârstă de 21 de ani, ar fi fost agresat fizic de un vecin.

Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit că în urma unui conflict spontan, tânărul ar fi fost lovit cu un obiect contondent în zona capului de un alt tânăr, de 25 de ani, din localitate, cel dintâi necesitând îngrijiri medicale, fiind transportat la spital.

Având în vedere natura evenimentului şi suspiciunea comiterii unei infracţiuni contra vieţii, dosarul cauzei a fost preluat în anchetă proprie de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale desfășurând cercetări sub directa coordonare a procurorului de caz.

În baza probatoriului administrat, în cursul zilei de 14 iunie, tânărul de 25 de ani a fost reţinut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

În cursul zilei de 15 iunie, va fi propusă arestarea preventivă a acestuia.

Lasă un răspuns