Trei băileşteni arestaţi după ce au violat o fată, pe câmp

Trei tineri din Băileşti, cu vârste cuprinse între 19 şi 21 de ani, au fost arestaţi preventiv pe 30 de zile pentru viol, lipsire de libertate în mod ilegal şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere. Hotărârea de arestare a rămas definitivă vineri, la Tribunalul Dolj. Cei trei sunt acuzaţi că au luat în maşină o fată, au dus-o în câmp, la marginea comunei Bârca, şi au violat-o, fiind prinşi de poliţişti la scurt timp după comiterea faptei.violatori din bailesti

Alexandra apucase să sune o prietenă și să-i spună că a fost răpită de niște indivizi. A fost alertată poliția, care a instituit filtre rutiere în încercarea de a o găsi pe fată, însă în zadar. Tânăra, care era virgină, a fost dusă pe un câmp și a fost obligață de cei trei tineri romi să întrețină raporturi sexuale. După ce a fost violată, a fost lăsată pe câmp.

Săptămâna trecută, pe 16 septembrie a.c., Judecătoria Segarcea dispunea, la propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea, arestarea preventivă pe 30 de zile a lui Marcel Mustaţă, Marin Mustaţă şi Ghiţă Baiaram, toţi trei din Băileşti, cu vârste cuprinse între 19 şi 21 de ani, pentru viol, lipsire de libertate şi conducere fără permis. Din cercetările poliţiştilor şi procurorilor s-a stabilit faptul că, în noaptea de 15 spre 16 septembrie a.c., Marcel Mustaţă şi Ghiţă Baiaram, în timp ce se plimbau cu un autoturism Volkswagen prin comuna Măceşul de Sus (fără ca vreunul dintre ei să fie posesor de permis auto), au observat o fată pe stradă, au luat-o în maşină şi s-au oprit în afara comunei Bârca, în câmp. Acolo li s-a alăturat şi Marin Mustaţă, iar prin ameninţări şi acte de violenţă, cei trei au forţat-o pe fată, o tânără de 19 ani, să întreţină raporturi sexuale. Fata a reuşit, la un moment dat, să-şi sune un prieten, care l-a anunţat pe tatăl ei, cel din urmă anunţând poliţiştii din Bârca despre cele petrecute.

Oamenii legii au făcut imediat filtre rutiere, fiind anunţaţi şi poliţiştii din localităţile învecinate, astfel că după ce au plecat de la locul faptei, poliţiştii au oprit maşina autorilor în comuna Bârca. Fata a fost audiată, îndrumată către Institutul de Medicină Legală Craiova, de unde a obţinut certificat medico-legal care atestă că a fost victima infracţiunii de viol, având nevoie de 10 zile de îngrijiri medicale pentru vindecarea leziunilor suferite, iar cei trei tineri au fost reţinuţi din noaptea respectivă, iar pe 16 septembrie au fost arestaţi preventiv.

Toţi trei au contestat hotărârea Judecătoriei Segarcea, cerând să fie plasaţi în arest la domiciliu sau sub control judiciar, însă vineri, 18 septembrie a.c., Tribunalul Dolj le-a respins contestaţiile: „Respinge contestaţiile formulate de inculpaţii Mustaţă Marcel, Baiaram Ghiţă, şi Mustaţă Marin, împotriva încheierii cu nr. 7/16.09.2015 pronunţată de Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Segarcea. În baza art. 275 alin. 2 C.pr.pen Obligă contestatorii la plata unei sume de câte 80 lei fiecare, cheltuieli judiciare în favoarea statului. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu din, 18.09.2015”. În aceste condiţii vor rămâne după gratii cel puţin până la expirarea celor 30 de zile pe cât au primit mandatele.

Lasă un răspuns