Dacă ai ajuns in Băileşti şi doreşti să cauţi cazare află că nu există

Dacă ai ajuns în oraşul lui Nea Mărin, Băileşti cu afaceri, ca turist sau pur şi simplu a fost în drumul tău şi vrei să înoptezi află că nu există hoteluri, pensiuni în oraş.

Singura pensiune pe care am găsit-o este Pensiunea Cristian din Perişor. Este la o distanţă de 20 de kilometri de Băileşti sau 20 de minute de mers cu maşina. Pentru cei care au mai fost în Băileşti sau sunt locuitorii oraşului nu o să fie de acord cu acest articol deoarece ştiu că au un hotel în Băileşti, Hotel-ul Turist sau Inter Turist. Am încercat sa facem o rezervare la acest hotel sunând la numărul de telefon 0251/311.264 dar nu a răspuns nimeni. Pensiunea CRISTIAN 1

Pensiunea Cristian este situată la numai 20 de kilometri de Băileşti, pe Drumul European 79, în apropierea pădurii Perişor se întinde pe 7 kilometri comuna cu acelaşi nume. Într-o zonă colinară, ghemuită între dealuri domoale şi răsfăţată de apa pârâului Jivan, aşezarea oferă vizitatorului prospeţimea aerului respirat adânc, liniştea nopţilor de vară în care concertul greierilor, brotăceilor şi al păsărilor este unic. Pensiunea Cristian 2Turiştii nu vor găsi totuşi aici un hotel sau motel, şi nici restaurant. Prin serviciile oferite, arhitectura şi dotările sale, pensiunea Cristian este unică în judeţul Dolj. Este o casă obişnuită – e drept, cu condiţii deosebite – în care orice oaspete se poate simţi confortabil. Aici se pot savura bunătăţile bucătăriei olteneşti, preparate ecologice obţinute din grădina proprie, ţuica de casă şi vinuri specifice zonei, băuturi răcoritoare obţinute din fructele din livada proprie.

Pensiunea dispune de o bucătărie complet echipată cu cele mai moderne echipamente, iar ineditul ofertei constă în faptul că oaspeţii pot participa la pregătirea preparatelor culinare: praz umplut, saramură de pui, saramură de peşte, chifteluţe marinate, sărmăluţe în foi de viţă sau preparate vânătoreşti.Pensiunea Cristian 3
O minicramă îi îmbie pe musafiri la o degustare de vinuri sau ţuică, toate naturale. Curtea din jurul casei este deosebit de generoasă, pentru sezonul cald punând la dispoziţie o piscină modernă, înconjurată de mese şi şezlonguri, pentru odihnă. Grădina de zarzavaturi – situată în apropiere – le oferă oaspeţilor posibilitatea de a-şi culege singuri legumele preferate. Livada este, de asemenea, o sursă nesecată de fructe gustoase şi aromate. 
Cei care rămân în pensiune pot practica sporturi – tenis de masă, badminton, şah, pot asculta muzică sau viziona programele TV.
Pensiunea poate oferi opt locuri de cazare şi până la 30 de locuri la masă, dispunând de bucătărie proprie, sală de mese, minicramă, o baie cu duş şi două cu cadă. De asemenea, oferă oaspeţilor un living amenajat pentru întâlniri de afaceri şi parcare proprie. Se pot organiza aici recepţii, simpozioane, întâlniri de afaceri, mese festive.

Deci, dacă vreţi să veniţi la Băileşti şi căutaţi cazare, aceasta este cea mai apropiată pensiune de Băileşti la doar 20 de kilometri.

Localizare:
Drumul European 79, comuna Perisor
Modalitati de transport:
auto
Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
Central
Coordonate GPS:
44.1366, 23.4851

Lasă un răspuns